De Burmezenmiddag, wat is dat?

De Burmezenmiddag is een informele middag voor iedereen die een Burmees, een Asian, een Bombay, een Burmilla, een Tiffanie of een Tonkanees heeft. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van een kattenvereniging of van deze rasclub.

Het is een gezellige middag met allemaal liefhebbers van deze rassen en één van de weinige gelegenheden om een grotere groep van deze rassen bij elkaar te zien. Daarbij worden alle katten gekeurd door officiële keurmeesters en krijgt u daar een keurrapport van. Ook doet vaak een leerling-keurmeester examen voor deze rasgroep, dus die helpt u door in te schrijven.

De katten zitten in principe niet in kooien, uw kat mag lekker bij u op schoot of in zijn eigen bench blijven zitten. Ook aan een tuigje een beetje rondwandelen is geen probleem.
Er zijn wel een beperkt aantal kooien aanwezig, mocht u of uw kat dat prettiger vinden. U kunt bij het inschrijven voor de Burmezenmiddag één of meerdere kooien reserveren. Denkt u dan wel aan een kattenbak en een dekentje of kussen.

Er is voor aanvang wel een dierenartskeuring, dus uw kat moet gezond, ingeënt en parasietvrij zijn, net als op een normale show. Inentingsboekjes meenemen dus!

Kittens vanaf 12 weken oud zijn welkom, naar boven is er geen leeftijdslimiet. We hopen ook een aantal senioren bij elkaar te krijgen, senioren zijn op de Burmezenmiddag 7 jaar of ouder. Deze geweldige katten op leeftijd zie je op een normale show eigenlijk zelden, wat heel jammer is.

Er zijn diverse prijzen te winnen, voor de normale showklassen, maar ook nog een aantal extra! Daarbij is het een uitstekende gelegenheid om fokkers te ontmoeten en met andere liefhebbers van gedachten te wisselen. Natuurlijk niet te vergeten, elkaars prachtige katten te bewonderen!

Dus schrijf u in voor deze geweldige middag, vol prachtige katten en gezelligheid! Echt een geweldige middag die u niet wilt missen!

Vergeet u niet het showreglement ook door te lezen, hier vindt u belangrijke informatie omtrent de entingen en regels op de Burmezenmiddag.
Wij hopen u en uw geweldige kat(ten) op onze Burmezenmiddag te ontmoeten.

Productlijnen Prins VitalCare